OM OSS

Samarbete med marknadsledande leverantörer

De flesta av Allforms produkter produceras antingen av Meva i Tyskland eller av Variant Factory i Ukraina som säljer och hyr ut form i hela världen.

Samarbetet med Variant Factory är flexibelt och produkter tas fram för att passa den svenska marknaden. Med sina ca 400 anställda tar ansvar både för miljön och de anställda. De är bland annat certifierade med ISO 14001 samt OHSAS 18001, som är ett hälso- och säkerhetscertifikat.

Meva är en internationellt erkänd, familjeägd formtillverkare. De levererar till entreprenörsbranschen från 40 platser över hela världen, som omfattar forskning och utveckling, produktion, logistik, ingenjörskonst, försäljning och internationell försäljningsstöd.

Ingår i koncernen GT-Wire

Allform Rental Sweden AB startades 2021 och finns i samma lokaler som systerföretaget Gunnars Tråd AB i Hillerstorp.

Genom att Gunnars tråd startade en bifirma 2020 men namn Allform Sweden kom företaget in byggbranschen. Allform Sweden använder sig av kärnverksamhetens lågkolhaltiga järntråd för att tillverka engångsformstag mm. Läs mer på www.allformsweden.com. Genom starten av produktion av formstag var det ett naturligt steg att utveckla satsningen av betongkomplement, och på sätt kom Allform Sweden Rental AB till.